Saç ekimi işleminin iyi olduğunu nasıl anlarım? Başarılı ada başarısız olan ekim sonucunuzu iyi olup olmayacağını operasyon yaptırmadan önce size operasyon yapacak kişiye.

Elbette sormalısınız zaten eğer saç ekim sonucunuz İyi olacaksa operasyon yaptırmalısınız bazı kişilerde özellikle ense saçı yetersiz yani ektedir.

Eğer siz de böyle diyen kişilerden biri iseniz saç ekimini yaptırabilir mi başarı oranı çok yüksek olacak kişilerden birisiniz O yüzden iyi bir yer seçimi ile eski saçlarınıza yakın bir görüntüye kavuşmanız mümkün.

Saç ekimi istanbul ana merkezi olarak sizlere en iyi hizmeti sağlamak adına sürekli olarak çalışmaktayız.

Ekimden sonra saçlar kişinin kadın ya da erkek olmasına göre çıkış sırası değişiklik gösterebilir genellikle bilimsel olarak Kadınlar da çıkma bazı daha yavaş olur erkeklerde daha hızlıdır saçlar ekildikten sonra yüzde 99 oranında dökülür ve yüzde bir oranında uzamaya devam eder bu kişiye göre değişiklik gösteren bir şeydir.



  • Mesajlar döküldükten sonra iki üç ay sonra yeniden çıkmaya başlarlarsa, saçların dökülmesi tamamen alınan bölgede hangi fazla yakaladığınız da bağlıdır saçlar 3 fazla gelişirler anajen katacağım heterojen fazlar.

Dolayısıyla ekledikleri yerlerde de fazla ona göre çıkış süreleri değişir ön taraftaki saçlar daha hızlı Çıkıp iki üç ayda çıkmaya başlarlar beşinci altıncı ayın sonunda genellikle yüzde 50 60 oranında saç çıkması tamamlanır. Tepe bölgesindeki saçlarını çıkışı daha yavaştır.

  • Bu bölgedeki saçların çıkması 1 yıldır bazen bir buçuk yılda bulabilmektedir, çıkma süresinde herhangi bir özel bakım yapmaya gerek yoktur kişiler normal hayatlarına devam edebilirler ilk çıkan saçlar daha ince telli ve tüysü olup saçlar daha iyi yapıda ve kalın telli saçlar çıkmaya başlar eğer doğru teknik kullanıldığı ister bir kişi.

Saç ekiminden sonra gerekli talimatları uyuduysa saçların çıkmaması diye bir şey söz konusu değildir saçlar genellikle bir buçuk yılda çıkmalarını tamamlamış olurlar ama 1,5 yıldan sonra ciddi bir sen çıkışı gözlemlenmesi ise o zaman bir sorun olduğu düşünülebilir.

  • Bu sorun genellikle yapılan ekimin tekniği ile ilgili bir sıkıntı olduğu anlamına gelebilir taşlar çıkmadıysa bu kişi de ki herhangi bir hastalığa bağlı olabilir ya da kullandığı bazı maddelere sigaraya alkol e bağlı olabilir.

Eğer bunlar olmadığı halde saat çıkışı gözlemlenmektedir o zaman kişiye kim saç ekimi yaptıysa merkez ve doktor ile görüşme ne ve gerekirse saç ekimi tekrarlanmalıdır.


← Sonraki Kayıt ( ..ARKADASLAR YORUM YAZMAYI UNUTMAYIN.. ) Önceki Kayıt →

0 comments:

Son yazılar