Metode de transplant de păr pentru bărbați Metoda de transplant de păr, care este folosită de persoanele care au probleme de păr precum căderea părului, probleme de rărire și micșorare și chelie (chelie), este cea mai eficientă și permanentă soluție pentru cei care au problema.

În ceea ce privește metodele de Implantul de Barbă și Mustață bărbați, procesul de plasare a foliculilor de păr cu metode de micro-chirurgie în toate zonele în care foliculii de păr nu mai pot funcționa activ pe scalp se numește transplant de păr.

Cum se face transplantul de păr?

În metodele deschise de plantare pentru bărbați, părul sănătos este preluat de pe scalp împreună cu rădăcinile sale printr-o intervenție specială și transferat în zonele de chelie și determinate printr-o intervenție specială. Procedurile de transplant de păr sunt aplicate cu un plan, program și tratament complet specific pacientului.

Pentru aceste proceduri sunt preferați foliculii de păr localizați în ceafa persoanei și rezistenți la vărsare. Acești foliculi de păr prelevați se adaugă canalelor de păr în părțile în care apar pierderea și golurile, prin transplantare din nou.

Sunt metodele de transplant de păr soluții permanente?

Metodele de înfometare pentru bărbați sunt cea mai permanentă și eficientă metodă cunoscută. Deoarece transplantul de păr este efectuat de echipe experți și cu experiență, precum și într-o manieră sterilă într-un mediu spitalicesc, este foarte atent și meticulos în timpul procedurii.

Datorită rădăcinilor plantate în acest fel, părul nou crescut creează un aspect foarte natural.

Sursă: 


← Sonraki Kayıt ( ..ARKADASLAR YORUM YAZMAYI UNUTMAYIN.. ) Önceki Kayıt →

0 comments:

Son yazılar